Cecin bivši ponovo u javnosti: Prošlo je šest godina od njihovog raskida, a Aleksandar i dalje izgleda nestvarno (FOTO)

|

2015. godine Ceca Ražnatović je snimala spot za pesmu “Dobro sam prošla”. Bio je to možda simboličan naslov, jer je na snimanju upoznala manekena Aleksandra Jovovića. Ubrzo su ušli u emotivnu vezu, a razlika od 16 godina nije im smetala. On je bio prvi muškarac koga je Ceca predstavila javnosti posle Arkana. Bilo je lepo, ali je trajalo kratko.

Aleksandar je u to vreme bio jedan od najtraženijih manekena na srpskom modnom tržištu. Rođen je u Novom Sadu, završio je ekonomski fakultet, radio kampanje za poznate brendove, a nakon raskida sa Cecom nestao je sa javne scene.

Maneken retko objavljuje fotografije na društvenim mrežama, pa nije baš lako saznati šta ima novo u njegovom životu nakon raskida sa Cecom. Ipak, pre nekoliko dana nakratko je izašao iz ilegale i pojavio se na svadbi pevača Danijela Alibabića.

Prvi utisak je da se Aleksandar, koji ima 32 godine, nije mnogo promenio. O telu i dalje vodi računa, međutim, svet mode više mu nije prioritet ‒ sada radi u jednoj marketinškoj agenciji. Emotivni status nije poznat.

Izvor: hellomagazin.rs