Ceca progovorila o operaciji: “Moći ću da šetam koliko budem sposobna” – Odlaže sve planove i ide u Tursku na 12 dana

|

U četvrtoj epizodi serijala “Ceca Show”, koja će biti prikazana večeras, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović otkriće detalje složene operacije kojoj će se uskoro podvrgnuti. Zahvat je zakazan u Istambulu, u klinici specijalizovanoj za njen zdravstveni problem.

Kako piše “Blic”, operacija će trajati najmanje šest sati, a postoperativno mirovanje dve nedelje.

“Tamo ću ostati najmanje 12 dana. Rekao mi je doktor da će operacija trajati šest sati, da je to standard za tu intervenciju”, ispričala je Ceca u razgovoru sa sestrom Lidijom u večerašnjoj epizodi.

Kako folk zvezda dalje otkriva, intervencija više nije mogla da se odlaže.

“Moram da idem na tu operaciju, da li sada ili za dva meseca, moram da idem. Znam da zahvat traje, ali želim da to rešim i da se u svojoj koži dobro osećam”, rekla je pevačica.

Ražnatovićeva dodaje da se ne plaši jer ima poverenja u doktora koji će je operisati.

“Ne bojim se, kad sam bila na konsultacijama, ulio mi je poverenje. Pratim ga već dve, tri godine preko društvenih mreža šta i kako radi i to što sam videla mi se dopada. Nemam nikakav strah, ne dvoumim se, baš mi je ulio poverenje. Drago mi je da ću to konačno da rešim, da nemam više probleme”, objasnila je ona.

Ceci je najbitnije da je operiše vrhunski stručnjak kako ne bi imala posledice.

“Bar će neko ko je vrhunski hirurg to da reši kako ne bih imala posledice na koži posle intervencije. To mi je jako bitno, ipak sam ja žensko”, otkriva Ceca.

“Generalno, za tu intervenciju zbog mog zdravstvenog problema zadržavaju 48 sati, ali možda mene zadrže i 72. Posle toga ću morati da odležim, moći ću da šetam koliko budem sposobna”, rekla je Ceca u svom rijalitiju.

Izvor: hellomagazin.rs