Ceca objavila sliku malog Krstana: Ima samo 3 meseca i najluđu bebi frizuru (FOTO)

|

Drugi naslednik Bogdane i Veljka Ražnatovića u aprilu ove godine došao je na svet i uneo veliku radost u njihov dom. Najviše mu se obradovao brat Željko, a brzo je osvojio srca i ostalih članova porodice. Ražnatovići nisu od onih koji kriju decu od pogleda javnosti – Krstan je ubrzo po rođenju postao je prava mala zvezda društvenih mreža.

Njegovi najmiliji sa ponosom u poslednje vreme objavljuju fotografije koje nailaze na opšte oduševljenje u javnosti i izazivaju najlepše reakcije, a najsrećnija je popularna baka Ceca koja svog mlađeg unuka želi da pokaže celom svetu.

“Moj lepotan Krstan”, napisala je pevačica uz srce i preslatku fotografiju na kojoj mali dečak spava i kod mnogobrojnih fanova izazvala najnežnije emocije i reakcije.

U ulozi bake u kojoj se već odlično snalazi, Ceca očigledno uživa, a prijaju joj i komplimenti koje tako mali već dobija mlađi sin Bogdane i Veljka Ražnatovića budući da je slika i prilika Ražnatovića.

Mnogi dele mišljenje da maleni Krstan neodoljivo podseća na starijeg brata Željka i da će obojica nesumnjivo lomiti ženska srca kada porastu. Razlika je jedino u tome što je Željko nešto svetlije puti.

Izvor: story.rs