“Budale iskompleksirane”: Maca udario na estradu i žene poznatih – Ono što je rekao za Baju mnoge će zaboleti

|

Dragan Marinković Maca, glumac, šoumen i voditelj, bio je gost novog Kurirovog formata, emisije “Nije sve tako crno” i pričao sa autorom i voditeljem emisije Jovanom Matić Đokić o odrastanju, unutrašnjim borbama i uspesima.

Glumac je takođe govorio i o estradi, pravim merama vrednosti i otkrio šta je za njega uspeh u današnje vreme.

Poslednjih nekoliko godina pevači zarađuju tako što unapred dogovore “cifru” za koju rade nastup kako ne bi zavisili od posete kluba, a samo jedan od njih radi potpuno drugačije i ispravno.

“Nedeljko Bajić Baja! Od svih tih velikih zvezdetina… Frajera zovu, on je u fazonu “moje su karte, ti što si popio, tvoje je”… To je mu*onja, koji uzme sve na karte i puni sale non stop. To je uspeh”, kaže glumac.

Maca se osvrnuo na neke od žena poznatih koje nikada nisu bile u javnosti dok se nisu udale i otkrio po čemu se njegova supruga razlikuje od drugih.

“Jovana nema potrebu za medijskim eksponiranjem. Nije tip žene kao ove “žene poznatih”… Ove budale iskompleksirane uz muža dosadno im, pa postanu kreatorke, imaju potrebu da izađu u javnost. Ja tako i svoju decu vaspitavam, neka se bore sami, a ne da kažu: “Evo ga Macin mali”. Ma j*** ti Maca mater, stvaraj svoje ime”, ispričao je Maca u svom stilu.

Izvor: kurir.rs