Brvnara u srcu prirode: Jovan Memedović podelio fotografije iz svog “privatnog raja”

|

Gotovo da nema mesta u Srbiji do kojeg voditelj Jovan Memedović nije stigao sa svojom televizijskom ekipom, a jedan „kutak“ toliko mu se dopao da je odlučio da baš tu izgradi vikendicu. Adresa njegovog “privatnog raja” nije poznata javnosti, jer voditelj retko govori o privatnom životu.

Ipak, Memedović na Instagram profilu povremeno objavi poneku fotografiju, pa nije tajna da često odlazi da uživa u predivnoj kući izgrađenoj od drveta.

Unutrašnjost brvnare odiše toplinom i ušuškanošću. Nameštaj je jednostavan, ali udoban i funkcionalan, a zidovi su puni uramljenih fotografija sa snimanja emisije „Sasvim prirodno“. Takođe, Jovanov drugi dom pun je knjiga.

Njegovi brojni kućni ljubimci takođe imaju obezbeđene ležajeve u brvnari. Boravak na terasi, okruženoj raskošnim zelenilom, na korak od reke i šume, naročit je ugođaj.

Čim se uželi aktivnosti, popularni voditelj seda u čamac i uživa u pecanju, u miru i tišini, daleko od radoznalih pogleda, gužve i gradskog vazduha. A kada uđe u kuću, kao pravi hedonista, nazdravi životu čašom vina.

Izvor: hellomagazin.rs