Banka joj zamalo uzela stan – Sada Ceca Kitić plaća kredit i ima novi biznis: “Kupci me zbunjeno gledaju”

|

Najbolja srpska rukometašica Svetlana Ceca Kitić prošla je kroz mnoge turbulentne situacije kako na privatnom, tako i na finansijskom planu. Period kada je umalo ostala bez stana pamtiće kao jedan od težih, ali Ceca se uspešno izborila sa svime.

“Taj period mi je bio jedan od najtežih. Bile su tri licitacije. Sreća, pa stan niko nije kupio. Ne mogu da vam opišem taj osećaj kad ljudi dolaze u stan, razgledaju, a vi strepite kome će da se svidi, pa će vam ga, takoreći, uzeti. Bilo je i dobrih ljudi, koji su dolazili i kad vide čiji je stan, odustanu”, priseća se Ceca koja je ipak smogla snage da izađe iz te situacije i otvori pekaru.

“Ja sam se sve vreme borila da mi banka odobri refinansiranje kredita. Ni jednog momenta nisam molila za bilo kakvu pomoć. U tim situacijama zapravo vidite kakvi smo ljudi. Sad je sve kako treba, hvala bogu. Plaćam kredit, radim, bilo bi bezveze da kažem da danas nisam srećna i zadovoljna. I ništa mi nije teško”, priznaje nekadašnja najbolja rukometašica.

U početku je sama prodavala peciva, a sada u pekari ima radnike. Pomaže joj i ćerka Mara.

“Ja imam nacionalnu penziju, od nje mogu normalno da živim, ali zašto da ne radim kad mogu? Ćerka Mara mi pomaže, imamo i radnike. Kupci me zbunjeno gledaju, neko prokomentariše da ličim na rukometašicu Cecu, pa ja u šali kažem da sam ja mlađa i lepša od nje. Volela bih da posao procveta, pa da jednog dana imam lanac pekara, pošto je hrana izvrsna. Ja radim sa radnicima sve što treba, šta ne znam, naučim”, ispričala je Kitićeva.

Izvor: kurir.rs