Anita Mančić se razvela u tajnosti, njen muž već verio drugu: Godinama su se borili za potomstvo pa stavili tačku na sve

|

Iako je na sceni više od 30 godina, glumica Anita Mančić nerado govori o privatnom životu, a ono što se o njoj zna jeste da je već duže od dve decenije u braku sa grafičkim dizajnerom Bojanom Dedićem.

“Bojan je divan. Njemu verujem najduže, i zato najviše. Divim mu se što me razume i trpi. Često mi treba samoća, malo bi muževa to trpelo. Deset godina vodila sam tešku borbu da postanem majka, nažalost bezuspešno. To je veliki atak na organizam. Telo je počelo da se buni, zato sam odustala od te borbe. Razmišljala sam i da usvojim dete”, govorila je svojevremeno Anita.

Oni su duže od deset godina borili da se ostvare u ulozi roditelja, ali taj san im se nije ostvario. Anita je veliku podršku imala od supruga o kome je uvek govorila u superlativu pa je bilo teško i pretpostaviti da ta ljubav ide ka kraju.

Kada su se Anita i Bojan razveli nije poznato, tek činjenica je da je on krenuo dalje. Na njegovom Fejsbuk profilu vidljiv je post iz marta 2022. gde piše: “Got engaged to Bitza Zec“.

Imajući u vidu da nije obrisao zajedničke fotografije sa Anitom Mančić, reklo bi se da je sa bivšom suprugom i dalje u dobrim odnosima.

Izvor: lepaisrecna.mondo.rs