Anđelka Prpić donela važnu odluku u vezi novog dečka: Bivši suprug likuje zbog njenog poteza

|

U poslednje vreme se oko Anđelke Prpić digla velika medijska prašina, kada se saznalo da glumica čeka dete sa prijateljem svog bivšeg supruga. Anđelka i Dario Prpić su se razišli sporazumno i nakon razvoda su bili u dobrim odnosima sve dok on nije saznao da je novi dečko Anđelke Prpić njegov nesuđeni kum.

Međutim, izgleda da bez obzira na bes koji sada oseća prema bivšoj ženi, Daria i Anđelku će osim njihovog sina Jakše zauvek vezivati i još nešto. Naime, iako ima novog partnera, glumica je rešena da zadrži prezime bivšeg supruga.

“Neću menjati prezime Prpić, saživela sam se s njim. S druge strane, dete mi se tako preziva, pa mi je prirodno i logično da ga zadržim. Na početku karijere, kad sam snimala „Žene sa Dedinja“, imala sam devojačko prezime Stević. Ubrzo sam se udala i uzela Prpić. Što bi rekla moja drugarica Mama: „Pa, maco, mi sad ne kažemo idemo kod Anđelke, nego kod Prpićke. Nemoj to molim te da menjaš“. Da se ne osećam dobro u toj koži, verovatno bih ga promenila. Bez obzira na trenutnu situaciju, okolnosti i dešavanja, ne odričem se svoje prošlosti, niti bih je sklonila i zaboravila. Naprotiv. Ne postoji nikakav teret koga treba da se oslobodim”, ispričala je Anđelka nakon razvoda od poznatog beogradskog ugostitelja Daria Prpića.

Da li je u međuvremenu promenila odluku, i kako bi njen budući suprug reagovao na to, još uvek nije poznato, ali Dario zasigurno likuje zbog Anđelkinog poteza.

Izvor: gloria.rs