Anastasiju je žiri izvređao zbog kostima: Napustila je takmičenje a sada ima posebnu poruku za Anu Bekutu

|

Anastasija Ićurup, bivša kandidatkinja “Zvezda Granda”, gostovala je u Pulsu Srbije na Kurir televiziji nakon napuštanja takmičenja zbog uvreda od strane žirija. Istakla je da joj je Bekutina izjava najviše zasmetala i da ona nije kompetentna da joj bilo šta kaže.

Anastasijin izbor garderobe nije se dopao žiriju, a najglasnija u izražavanju mišljenja je bila Ana Bekuta, rekavši da joj je stajling neprimeren, degutantan i odvratan, a potom je i izjavila da bi se ispovraćala od stajlinga. Anastasija je gostovanje na TV “Kurir” iskoristila da odgovori na zamerke Ane Bekute.

“Pa iskreno, svako ima prava na svoje mišljenje. Posebno podržavam mišljenje žirija jer su tu sa razlogom. Mada malo mi je neugodno da me komentariše Ana Bekuta koja može da mi bude baka. Malo mi nije kompetentna da me komentariše što se tiče stajlinga, ali to je njeno mišljenje”, rekla je Anastasija.

Na njenu priču nadovezao se i modni kreator Bata Spasojević rekavši:

“U svetu posebno su takvi kostimi zastupljeni. Mene je podsetila na Arianu Grande koja takođe nosi takve kostime. Naravno i na našoj sceni je to prisutno, recimo Sara Jo nosi takve kostime. Ja stvarno ne znam šta je izazvalo takve reakcije. Verovatno zato što su one ustaljene, dok je Anastasija nova na sceni i njima je to bilo prenaglašeno. Ona baš treba jer je mlada i ima te godine treba da ponese takve kostime. Za scenu je neophodno da ona izgleda atraktivno”, objasnio je modni kreator.

Izvor: kurir.rs