Anastasijin rođendan dočekan uz pesmu: Gudelj stigao u vilu na Dedinju – Palo upoznavanje sa Cecom

|

Anastasijin 24. rođendan dočekan je uz pesmu, piće i odabran krug ljudi. U domu Ražnatovića od ponoći je veselo, a dodatni povod za radost je i prvi dolazak Anastasijinog dečka Nemanje Gudelja u njen dom, kao i upoznavanje sa Cecom Ražnatović.

Upoznavanje je palo u porodičnoj vili na Dedinju, a fudbaler je došao u društvu majke, sestre i brata. Svi zajedno snimili su video kojim su Anastasiji 24. rođendan.

“Srećan rođendan, Taso! Živeli!”, rekli su svi nasmejani.

Mnogi su primetili da se u desnom uglu sobe nalazi portret Željka Ražnatovića Arkana. Vrlo je verovatno da je to jedan od poklona koji je Tasa dobila na svoj rođendan koji će večeras gala proslaviti u prestoničkom restoranu.

Kako saznaje Kurur, pevačica je ovaj događaj dala veliku sumu novca, oko deset hiljada evra. Na trpezi će se naći sve i svašta, počev od raznih vrsta mesa, testenina, salati, pita, kao i slatki sto sa kolačima i desertima. Samo ova stavka koštala je oko dve hiljade evra, dok je slavljenica za piće izdvojila oko tri hiljade evra. Služiće se sokovi, ceđeno voće, razni alk0holni napici, kokteli kao i skupocena vina i šampanjci.

Slavljenica jedva čeka da gostima posluži i rođendansku tortu, koja je koštala blizu 300 evra. Anastasija se potrudila i da iznenadi svoje goste, pa će svako od njih dobiti simboličan poklon. Sve u svemu biće to nezaboravno slavlje.

Izvor: hellomagazin.rs