Jovana Jeremić uživo u programu obukla bade mantil pa legla na sto za masažu: “Kakva ti je probava…”

|

U najnovijem izdanju “Novog jutra,” kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić ponovo je iznenadila publiku svojim neobičnim ponašanjem.

Ovaj put, Jovana je odlučila da se opusti i uživa tako što je legla na sto za masažu i obukla bade mantil. Dok je nastavila da intrigira javnost, s osmehom je komentarisala:

“Kakva ti je probava, toliko si zdrav!”.

Ovo nije prvi put da se voditeljka na nacionalnoj televiziji obrela na stolu za masažu. Jednom prilikom to je učinila u kupaćem kostimu.

Jovana često govori o svom odnosu s roditeljima, posebno o dinamičnoj vezi s majkom Olgom i ocem Miodragom, koja se vremenom razvijala i menjala.

Iako je poznata po svojoj direktnosti, Jovana često ističe koliko voli i poštuje svoju porodicu, čak i kada se ne slaže sa svim njihovim savetima. Njena majka, Olga, retko daje izjave za medije, ali je jednom prilikom istakla svoje mišljenje o ćerki.

“Ponosna sam na Jovanu, ali malo mora da prikoči. Nikad nisam davala izjavu za televiziju… Jovani dajem 101 savet, ali nisam baš sigurna da li ih sluša”, iskrena je Olga.

Izvor: pink.rs