Sveže razvedena Ana “uhvaćena” u kupovini: Pogledajte ko joj pravi društvo – Od Mirčeta ni traga ni glasa

|

Ana i Mirče Radulović razveli su se nakon 11 godina braka. Pevač je ubrzo uklonio sve zajedničke fotografije sa njom, dok je ona objavila saopštenje kojim je potvrdila ovu vest.

Posle razvoda, mediji su primetili voditeljku u prodavnici rasvete, gde je razgledala lustere i druge detalje za dom. Bila je sređena u opuštenom izdanju i čekala je svoj red na kasi, privlačeći znatiželjne poglede prolaznika.

Ana se nije odvajala od sina Konstantina, koji je veselo koračao pored nje, držeći je za ruku. Nakon toga, posetila je i prodavnicu kozmetike. Kako je Ana objasnila, odluka o razvodu bila je obostrana, a ona i njen bivši suprug ostaju u dobrim odnosima zbog zajedničkog deteta.

“S obzirom da smo oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave”, napisala je voditeljka koja je potom istakla da krivac za razvod nije treća osoba kako se nagađalo.

“Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi”, objasnila je Ana u saopštenju za javnost, nakon čega se nije oglašavala u medijima.

Izvor: espreso.co.rs