Otkriveno ko je žena koju je Novak zagrlio u Kini: Dovela mu sina i rekla “tvoj je” – Ostalo je istorija

|

Novak Đoković se nakon pet godina vratio u Kinu i odlučio da učestvuje na Mastersu u Šangaju. To će mu biti prvi zvanični turnir posle US Opena i iznenađujućeg poraza u ranoj fazi. Između ta dva takmičenja, napunio je pozitivnu energiju tokom Dejvis kupa u Beogradu, pa je u odličnom raspoloženju krenuo na turnir koji neki smatraju njegovim poslednjim za ovu sezonu.

Njegovu popularnost u Kini mogli su primetiti svi koji su pratili prethodne dane; igrao je tenis na Kineskom zidu, šetao obučen kao “dizelaš” iz devedesetih i trenirao sa Holgerom Runeom. Dočekali su ga kao božanstvo, što se jasno videlo po oduševljenju navijača koji su želeli zajedničke fotografije, autograme i uspomene.

Tokom jednog od treninga, Novak je imao zanimljiv susret koji nije odmah prepoznat. Nakon pozdrava sa Holgerom Runem, srdačno se zagrlio s njegovom majkom, Anekom Rune. Ona je deo Holgerovog stručnog tima, a Novak je još od tinejdžerskih dana pozivao njenog sina da trenira s njim, za šta mu je večito zahvalna.

U jednom trenutku bila je i “menadžerka za medije” i njegov agent, ali su se u februaru ove godine razdvojili. Tada je naglasila da nema razloga za brigu jer će o Holgeru ubuduće brinuti velika kompanija, dok će ona ostati uz svog sina. To se moglo videti i na snimku iz Šangaja.

Izvor: mondo.rs