“Varaš muža”: Pre samo mesec dana Ivan je uživo u programu optužio Anu za prevaru – Ovako je voditeljka reagovala

|

Voditeljka Ana Radulović razvodi se nakon 11 godina braka sa pevačem Mirčetom Radulovićem, a pre samo mesec dana bila je javno optužena da ga vara.

Naime, krajem avgusta došlo je do verbalnog sukoba između Ane i rijaliti učesnika Ivana Marinkovića, koji ju je optužio u programu uživo da je neverna. On je naveo da ne nosi burmu kao znak preljube. Ana se kasnije oglasila nakon emisije i otkrila da joj se Marinković izvinio.

“Sve što imam da kažem na tu temu jeste da mi se izvinio nakon emisije i neću dalje produbljivati. Žao mi je što mi koji ne naplaćujemo svoj privatni život stalno nailazimo na komentare, samo zato što postavljamo pitanja onima koji su pristali da im se komentarišu životi,” izjavila je tada Ana Radulović za Srbiju Danas.

Tokom emisije, Ivan je shvatio da je preterao, pa se izvinio Ani, a njih dvoje su se zagrlili i izmirili.

“Razgovarali smo i nakon emisije. Nije bilo lepo s moje strane to što sam rekao, ali sam bio izrevoltiran njenim stavom da brani određene učesnike. Ona je sebi dozvolila da sudi o mojim vezama, na što sam prećutao u prethodnoj emisiji. Uglavnom, izgladili smo odnose,” rekao je Ivan Marinković.

S obzirom na to da je rijaliti učesnicima strogo zabranjeno da se sukobljavaju sa voditeljima i negativno spominju članove produkcije, Ivan je otkrio da li je zbog svog ponašanja kažnjen.

“Voditeljka ne bi smela da iznosi svoje lično mišljenje o učesnicima, tako da kada se spusti na taj nivo, daje za pravo da joj se obratim i ja lično. Nisam dobio nikakvo upozorenje o kaznama i ne vidim razlog za to”, rekao je Ivan za Blic.

Izvor: pulsonline.rs