Procureo iznos Kristijanovog honorara u “Farmi”: Golubović nedeljno zarađuje cifru sa nekoliko nula

|

Rijaliti igrač Kristijan Golubović nedavno se uselio na imanje “Farme”, rijalitiju koji se nakon nekoliko godina pauze ponovo počeo emitovati, ovog puta na novoj televiziji “Narodna”.

Golubović ima bogato iskustvo u rijalitiju, a s godinama je njegov honorar sve više rastao, s obzirom na to da se oko njega uvek dešavaju zanimljive priče. Već prvog dana, Kristijan je izabran za gazdu imanja, što mu donosi određene povlastice, ali i posebne zadatke.

Pre ulaska u rijaliti, Kristijan je pregovarao o uslovima, a produkcija mu je obezbedila dobar honorar kako bi se na tri meseca odvojio od porodice. Navodi se da za boravak u rijalitiju sada prima čak 2.000 evra nedeljno.

Ukoliko izdrži do kraja rijalitija, što će biti za tri meseca, to bi značilo da će zaraditi čak 24.000 evra.

Podsetimo, Kristijan Golubović je bio poslednji takmičar koji se uselio na imanje. Produkcija ga je čuvala kao specijalno iznenađenje, te je u studio stigao u kostimu viteza, na konju, a pre nego što se pridružio voditeljki Dušici Jakovljević, došlo je do nezgode i pao je kroz binu.

Dušica je na vreme pokušala da ga upozori, međutim, bilo je kasno.

“Ovo će da bude trending! Kralj ne može da propadne. Nisam video rupu”, prokomentarisao je Golubović tada i nasmejao prisutnu publiku i gledoce pored televizijskih ekrana.

Izvor: pink.rs