Ovako su Kalinići podelili imovinu nakon razvoda: Milan je za sebe zadržao samo dve stvari – Sandri pripalo sve ostalo

|

Voditelj i glumac Milan Kalinić i njegova supruga Sandra odlučili su da okončaju svoj brak na početku godine, nakon 18 godina zajedničkog života, smatrajući da je najbolje za njih i njihovu decu da krenu svako svojim putem.

Kako navode izvori bliski paru, brzo su postigli sporazum o razvodu i podeli imovine, kako bi ceo proces bio što brži i bezbolniji, prvenstveno zbog dobrobiti njihove dvoje dece.

Milan je odmah pristao da stan u kojem su godinama živeli na Voždovcu pripadne Sandri i njihovoj deci, dok će oni nastaviti da tamo žive. On se preselio kod svoje majke u centar grada, gde već neko vreme boravi, kako javljaju domaći mediji.

Milan će zadržati džip i skuter, koje svakodnevno koristi za obavljanje svojih obaveza po gradu. Pored stana, Sandri će pripasti i jedan automobil.

Kalinić je ranije govorio o svom odnosu sa Sandrom i podelio niz detalja o njihovom braku.

“Sandra i ja smo toliko dugo zajedno i sve više i više uživamo, ali kako vreme prolazi sve smo veći prijatelji, smejemo se još više nego pre i dopunjujemo. To su retke stvari koje mi imamo jer, gledajući druge ljude, shvatam da su mnogi zajedno samo formalno, ili da su iz nekih razloga izgubili ono “nešto” i da više nije to to”, govorio je Milan pre razvoda.

Izvor: telegraf.rs