Sinoć ga niko nije prepoznao: Bio je zvezda 90-ih, miljenik žena, a onda je vreme učinilo svoje – Seda brada, višak kilograma…

|

Nekadašnji miljenik žena i muzički hitmejker, Oliver Stoiljković, povukao se iz javnosti, ali je sinoć viđen na dodeli nagrada “City Records”, koja je okupila brojne nekadašnje zvezde sa muzičke scene.

Oliver, koji je ostavio snažan trag na domaćoj dens sceni, i dalje inspiriše mnoge svojom muzikom koja podseća na prošla vremena. Tokom devedesetih, izdao je četiri studijska albuma i redovno punio klubove, a onda je iznenada nestao iz medija.

Malo ko ga je prepoznao na prvi pogled, jer se pevač drastično promenio – dobio je nekoliko kilograma, brada mu je osedela, a više nema ni dugu kosu. Ipak, tokom večeri je bio u sjajnom raspoloženju i stalno je bio u društvu Ere Ojdanića.

Nakon 22 godine pauze, Oliver se vratio sa novim albumom “Otkucaji”, čijoj promociji je prisustvovala ekipa našeg portala.

“Album sadrži 14 pesama i jednu unplugged verziju. Prijatelj DJ je napravio remiks za pesmu “Pogledaj me sad” s mog starog albuma. Većina pesama je u pop-rok stilu, dok je spot koji smo snimili, u kojem se pojavljujem u radnom odelu, rađen u modernijem aranžmanu. Smatram se pop-rok pevačem, možda u stilu kraja devedesetih”, ispričao je Oliver za Espreso.

Izvor: espreso.co.rs