Danica slavila sa Srbima, pa odbila da predstavlja Crnu Goru na Evroviziji: “Niti imam želju, niti je to…”

|

Crna Gora posle 2 godine pauze, ove godine će imati predstavnika na Evroviziji. RTCG je raspisala konkurs za izbor pesme za pomenuto muzičko takmičenje, a poziv su dobile Jadranka Barjaktarević, Danica Crnogorčević, Boban Rajović i mnogi drugi.

Danica Crnogorčević sada se oglasila saopštenjem u kojem odbija da učestvuje na izboru pesme koja će predstavljati Crnu Goru na Evrosongu 2025. godine.

Pevačica je izdala zvanično saopštenje putem storija na društvenoj mreži Instagram.

“Dragi ljudi, imam dužnost posle nekih naslova da vas obavestim da se nisam prijavila na takmičenje “Pesma Evrovizije”, niti imam želju, niti je to u fokusu mog interesovanja. Poziv jesmo dobili, ali nismo prihvatili. Srećno svim učesnicima. Veliki pozdrav za sve!”, poručila je Danica Crnogorčević.

I pevačica Jadranka Barjaktarović je navodno trebala da se takmiči na Montesongu, ali do toga ipak neće doći.

“Velika zauzetost i obaveze celog tima nisu dopustile da kompoziciju pripremimo do zadatog termina. Kako je celi tim o svim prethodnim snimljenim kompozicijama razmišljao do poslednjih detalja, konstatovali smo da nismo u mogućnosti da na tom nivou odgovorimo za ovako važnu priliku, te zajednički doneli odluku da pesmu uradimo u narednom periodu na način kako zaslužuje i pratimo naredne konkurse. Još jednom izražavam veliko žaljenje zbog nemogućnosti da i ove godine učestvujem”, poručila je Jadranka Barjaktarović u saopštenju na Instagramu.

Izvor: espreso.co.rs