Milanov komšija tvrdi da glumac već dugo ne živi sa ženom: Otkrio šta je Kalinić radio dok je Sandra bila odsutna

|

Pre par dana javnost je iznenadila vest da se glumac i voditelj Milan Kalinić navodno razvodi od supruge Sandre posle 18 godina braka. Gotovo svi domaći mediji ovih dana bruje o tome, a Kalinić se nakon ove vesti kratko oglasio za Telegraf i rekao:

“Zaista nemam informacije, i nemam komentar na takve stvari. Hvala puno”, rekao je Milan ljubazno za Telegraf, a evo šta kažu njegove komšije na Voždovcu.

“On odavno ne živi ovde. Primetili smo to jer njegov džip više nije ovde parkiran, ali dolazi. Dolazi često skuterom, nosi kacigu, uglavnom predveče. Bude tu dva, tri sata i onda čujem skuter kako odlazi”, priča navodno jedan od komšija i nastavlja:

“Ranije smo ih viđali uvek zajedno i dobro raspoložene. Međutim, ja mislim da dok žena ćuti dobro je, kad progovori i primeti neke stvari nastaje problem. On je uspešan, poznat, zgodan, mlade devojke vole to. Evo, ispričaću jednu priču od pre nekog vremena kad njegova žena nije bila tu. Jedno veče sam sedeo na terasi i parkirala se neka devojka autom. Čekala je neko vreme i onda je izašao on. Vrlo besno je reagovao i pitao je zašto se parkirala ispred zgrade, a onda je ušao s njom u auto i otišao. Nemam lepe reči za njega kao komšiju. Nadobudan je i težak, dok je ona super jedna žena”, otkrio je Kalinićev komšija.

Izvor: telegraf.rs