Teodora i Goca Džehverović neutešne nakon iznenadnih vesti: “Jao sine, kako ćemo bez njega” – Težak period za celu porodicu

|

Porodica Džehverović trenutno prolazi kroz velike promene i težak period.
Sin Goce Džehverović, koja svake srede “zavodi red” u “Eliti”, ali i Teodorin brat Sava, iznenada je napustio Srbiju sa ženom Adrianom i ćerkom Doroteom.

“Joj sine nije mi dobro. Sava nam je otišao, spakovali kofere i otišli, bukvalno preko noći. Još ne možemo Teodora i ja da dođemo sebi. Iznenadna odluka, dobra prilika, to nisu mogli da propuste. Otišli su sa bebicom u Dubai da žive i rade. Mi smo navikli na njega, on nam je nekako ta muška figura u porodici uvek bio, osloni se čovek na njega, kako ćemo bez njega, ne znam, teško nam je”, izjavila je Goca za Alo!.

Bliskost Gocine dece dokazuje činjenica da su kupili stanove jedan pored drugog kako bi bili nerazdvojni, i da sam rastanak teško pada svima.

“Odoh posle kod Teodore da se malo tešimo, oni su bili vezani, stan do stana živeli. Nedostajaće nam svi troje. Sava će raditi u jednoj agenciji za nekretnine, Adriana će čuvati bebu, ne brinem se, snaći će se, ali mnogo mi nedostaju”, ispričala je Goca Džehverović.

Veza Save i Adriane bila je žestoko komentarisana zbog razlike u godinama jer su započeli vezu kad je ona imala 14. godina, a on 29, što je jednom odjeknulo na Tviteru.

Izvor: alo.rs