“Koja majka može da mi zabrani da vidim svoje dete”: Milan Kalinić ogorčen na ovakvo ponašanje – “Nema opravdanja”

|

Kako mediji pišu od juče, glumac i voditelj Milan Kalinić razvodi se od supruge Sandre nakon 18 godina braka. Par ima ćerku Teu i sina Vuka, a glumac je za sebe često govorio kako je otac za primer, te oštro kritikovao očeve koji nakon razvoda nemaju kontakt sa decom.

“Ne volim da govorim o sebi kad su mnoge stvari u pitanju, ali kada je reč o roditeljstvu tvrdim da sam najbolji tata na svetu”, izjavio je svojevremeno Milan kada se dotakao i teme razvoda, odnosno muškaraca koji posle razvoda zanemaruju decu.

“Meni su to nejasne stvari, da se razvedeš od žene, a razvedeš se i od deteta, a toga je puno. Ja kad uđem u priču sa ljudima koje upoznam kroz posao, govorim o muškarcima koji su razvedeni, kad ih pitam kakvi su sa decom, a oni mi kažu ‘nemam neki kontakt’, ja uđem u znaš kakvu raspravu!”, rekao je Kalinić i dodao:

“Ništa ne prihvatam kao opravdanje. Uglavnom se vade na majku, odnosno bivšu ženu, pa kažu ‘majka ovo, majka ono’. Šta majka? Koja majka može meni da zabrani da vidim svoje dete? Koji sud? Koji zakon? Tu niko ne može da ti stane na put”, rekao je jednom prilikom Milan.

Kako god da se završi njegova dugogodišnja ljubav sa Sandrom, nema sumnje da će ostati u dobrim odnosima, prvenstveno zbog dece. Šta god da se desi, Milan ih sigurno neće zanemariti.

Izvor: story.rs