Krstinja pokazala kako izgleda dve nedelje nakon porođaja: Pevačica se “prepolovila” – Promena je neverovatna

|

Pevačica koju je šira javnost upoznala u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, Krstinja Todorović (devojačko Matanović), pre oko dve nedelje rodila je zdravu devojčicu kojoj su roditelji dali ime Dunja.

Devet meseci niko osim njenih najbližih nije znao da je pevačica u drugom stanju, pa je vest o prinovi iznenadila javnost. Pevačica se sada uslikala u ogledalu i pokazala kako izgleda nakon porođaja. Svi se slažu da je promena neverovatna i da Krstinja izgleda bolje nego ikada, a zbog majčinstva sija posebnom harizmom. Krstinja je obukla šareni komplet, košulju je uvukla u pantalone, a stomak uopšte nema.

Podsetimo, Krstinja Todorović smršala je više od 88 kilograma, a nedavno je bila na uklanjanju viška kože. Prošlo je više od dve godine otkako je operisala želudac, posle čega je drastično počela da mršavi.

“Jedem apsolutno isto kao prvog dana nakon operacije, to je minimum. Baš kad sam gladna mogu da pojedem pola porcije od pola porcije, ako me razumete”, rekla je ranije Krstinja za “Grand”.

Kada se pojavila u takmičenju “Zvezde Granda”, pevačica imala je 160 kilograma. Dočekali su je surovi komentara nakon kojih je čvrsto rešila da napravi neverovatnu tranformaciju. Potom se razvela, a onda i brzo našla novu sreću kraj Podgoričanina sa kojim danas ima dete.

Izvor: telegraf.rs