Rođaci i komšije Nedeljka Bajića Baje otkrivaju: “Sramota ga je da kaže da je iz Šipova, pa kaže da je iz Banja Luke”

|

Pevač Nedeljko Bajić Baja već tri decenije je na estradi. Publiku je osvojio divnim pesmama i posebnom harizmom, ali o privatnom životu Nedeljka Bajića Baje malo toga se zna. Ekipa emisije “Metar moga sela” uputila se u njegovo rodno selo Šipovo, a samo u nedelju u 18 sati na Blic televiziji na kanalu 117 možete videti šta su saznali od njegovih rođaka, ali i meštana sela.

Nedeljko Bajić Baja je godinama uspevao da sakrije od javnosti mnogo detalja o privatnom životu a sada je otkriveno gde je ovaj pevač odrastao, kakao je živeo, kako danas izgleda njegova kuća, gde se nalazi, šta kažu meštani koji ga poznaju od malih nogu, kao i rođaci sa kojima je u kontaktu, ali i oni sa kojima nije.

“Stid ga je da kaže da je iz Šipova, već kaže da je iz Banjaluke”, tvrdi jedan meštanin pred kamerama Blic televizije.

I dok ima onih koji hvale Nedeljka Bajića Baju, njegov stric ne krije da je u pevača duboko razočaran.

“Barem da dođe da upita kako si strikane. Ja sam njemu po pravilu stric, tatin mali brat”, rekao je između ostalog Bajin stric kom je kuća izgorela, a kako ističe Nedeljko je tada pričao da mu je pomogao.

“Nikada mi ljudi nije doneo kutiju cigara, tada sam pušio. I još smo familija, to je žalosno pričati o svom”, kaže stric ne skrivajući da mu je žao što nisu u dobrim odnosima i nastavlja:

“Dođe autom, džipom, Mercedesom, nikad neće ovde da prođe, to je žalosno”.

O životu poznatog pevača se malo toga zna, a jedan od detalja iz njegovog života je da je sa samo devet godina ostao bez oca.

“Izgubio je oca, bio je mlad, 47 godina, ostali su mali, siroti”, rekao je jedan meštanin, dok je rođaka imala reči hvale za pevača:

“Živeo je na selu i došao do svoje karijere”.

Izvor: blic.rs