“Farma 8” ipak neće početi kada je najavljeno: Došlo je do odlaganja – Poznato kada će se takmičari useliti na imanje

|

Mnogi fanovi i gledaoci rijalitija u Srbiji željno iščekuju početak nove sezone rijalitija Farma za koju je najavljeno da će biti veoma posebna i nikad viđena kod nas. S druge strane, rijaliti program Elita traje već skoro mesec dana.

Useljenje takmičara na čuveno imanje u Šimanovcima je najavljeno za petak, 27. septembar u 20 časova, ali došlo je do malog odlaganja. Naime, umesto u planiranih 20 časova, sve će početi sat kasnije, u 21 kako su najavili organizatori.

Inače, publika koja prati ovakve formate željno očekuje da vidi kako će se takmičari snaći u uslovima netipičnim za današnjicu.

Neki od onih koji se večeras useljavaju na Farmu ranije su se takmičili u “Eliti”, “Zadruzi” ili “Parovima”, a ovo je spisak takmičara koji vam ekskluzivno donosimo: Nikola Lakić, Boban Bašanović, Nataša Marković, Aleksandra Stanišić, Kiki Nikolić poznata kao Kiki Star, Ognjen Ravić pevač, Predrag Peca Lazić, Mima Bazalac, Aleksandra Babejić, Kristijan Golubović i Maja Nikolić koja će biti veliko iznenađenje i u rijaliti će ući helikopterom!

Spekuliše se da će na imanje ući i inspektorka Lili, Ivana Šašić, Andrea Anđelković, Elena i Nikola Despotović, Marija Al Rawashdeh, Sneža Kušadasi, Jelena Golubović i drugi.

Izvor: telegraf.rs