Porodica Vujadina Savića zavijena u crno: Bivši fudbaler podelio tužne vesti – Njen odlazak teško će preboleti

|

Porodica nekadašnjeg fudbalera Vujadina Savića suočila se sa velikim gubitkom kada ih je napustila žena oko koje se cela familija okupljala, njegova baka Olivera.

Majka Marine Rajević preminula je preksinoć, a tužne vesti sa javnošću je podelio nekadašnji fudbaler, a danas uspešni trener i njen mlađi unuk Vujadin Savić.

Marina Rajević i njen brat Bojan pre nekoliko godina ostali su bez oca Branislava, a juče ih je napustila i majka koja im je oduvek bila stub i oslonac u životu.

Brat popularne voditeljke, koji je po struci doktor stomatologije, često na društvenim mrežama objavljuje porodične fotografije na kojima smo mogli da vidimo razne momente koje provode zajedno.

Osim toga mogli smo da primetimo od koga je Marina nasledila posebnu lepotu, držanje i crte lica, pa s pravom važi za jedno od najlepših i najsofisticiranijih televizijskih lica koje krasi elegancija, otmenost i prepoznatljiv široki osmeh.

Pratioci su bili oduševljeni fotografijom, te je pobrala mnogo komplimenata, a potom odlučila da prikaže i kako je izgledala kao beba u naručuju majke.

Baka Olivera dočekala je duboku starost uz njene najmilije. Njen odlazak pogodio je celu porodicu. Ovaj gubitak nikada neće preboleti jer nije tajna da su svi veoma vezani, a naročito njegovi i Mirkini mališani kojima je prabaka bila omiljena.

Izvor: hellomagazin.rs