Promenilo se stanje Saše Popovića: Doktor koji je posetio čelnika Granda otkrio kakva je sada situacija

|

Nedavno je odjeknula vest da Saša Popović, kreativni direktor “Grand” produkcije, već izvesno vreme ima zdravstvenih problema koje rešava, a zbog kojih je morao da otputuje u Pariz na lečenje. Javnost i sve oni koji prate Grand je dodatno zabrinulo što se Popović nije pojavio na prvom snimanju Zvezda Granda, budući da se zna da je surovi profesionalac, te je na snimanja dolazio i na štakama.

Dugo nije bilo informacija o Sašinom stanju, a onda se oglasio jedan od doktora koji je na kratko posetio čelnika Granda pre nekoliko nedelja, a koji je upućen u to u kakvom je sada stanju, te je otkrio detalje o Popovićevom trenutnom zdravstvenom stanju.

“Saša je dobro, ne treba da se diže bilo kakva panika i sve se odvija onako kako je planirano što se njegovih terapija tiče. Ništa drugo ne mogu da vam kažem”, kratko je izjavio lekar, koji je insistirao na anonimnosti.

Kako su mediji ranije pisali, Saša iz bolnice redovno zove decu kako bi ih izveštavao o svom zdravstvenom stanju, a najveća podrška mu je supruga Suzana Jovanović od koje je tražio da mu odmah donese određene stvari u bolnicu.

Doktori su u međuvremenu za stanje u kom se nalazi čelnik Granda odlučili da promene terapiju, te se on neće podvrgnuti menjanju krvi kako bi ojačao organizam, jer postoji slična metoda koja je isto tako dobra.

“Kako se ranije pričalo, doktori su želeli da se Saša podvrgne metodi promene krvi, ali je to na kraju otkazano. Došli su do boljeg rešenja za njega i do terapije koja je u ovom trenutku najpovoljnija. On se redovno čuje i viđa sa najboljim stručnjacima koji su tamo u bolnici i stanje je za sada stabilno”, otkriva izvor.

Popović je iz javnosti nestao u maju ove godine, kada je slomio nogu na stepenicama. Tada je viđen u kolicima sa nogom u gipsu na Banjici, a lekari su mu nakon povrede predložili da pomoć potraži u inostranstvu. Njegova supruga Suzana tada je izašla sa izjavom da je sve u redu, te da ne treba dizati paniku oko Sašinog zdravstvenog stanja.

Izvor: republika.rs