Marko Gobeljić slavio sa Delijama pa se pokajao i izvinio: “Ne mogu da budem navijač kluba koji…”

|

Fudbaleri Crvene zvezde porazili su Partizan sa 4:0 u 174. večitom derbiju koji se odigrao u ponedeljak na stadionu u Humskoj ulici. Duel je sa severne tribine ispratio i bivši igrač crveno-belih Marko Gobeljić, koji sada igra za OFK Beograd.

Gobelja je usnimljen kako bodri igrače Crvene zvezde i slavi pobedu zajedno sa navijačima i bivšim saigračima. Čak ga je u jednom trenutku na stazu spustio Gelor Kanga.

Gobeljiću je trebalo dva dana da shvati da je pogrešio i da kao igrač drugog kluba, koji se takmiči u istoj ligi mora da bude pažljiviji sa svojim postupcima i putem zvaničnog sajta OFK Beograda uputio je izvinjenje.

“Želim da iskoristim priliku da se javno izvinim OFK Beogradu, svojim saigračima i navijačima, nakon slavlja na Derbiju. Na treningu sam razgovarao sa ljudima iz kluba i navijačima i shvatio sam da sam pogrešio. Nikada nisam krio niti ću emociju prema Crvenoj zvezdi čiji sam bio igrač u velikom delu moje karijere. Ali sam svestan da sam kao profesionalac pogrešio, svestan sam da ne mogu da budem navijač jednog kluba dok sam profesionalac u drugom klubu istog ranga takmičenja. Trenutno branim boje OFK Beograda, zavoleo sam ovaj klub i morao sam drugačije i profesionalnije da reagujem. Prihvatiću mere klupske discipline, a onda se vraćam na teren da pomognem svojim saigračima”, piše u izjavi Marka Gobeljića.

Marko Gobeljić je dres Zvezde nosio do početka prošle sezone, a između mandata u dva beogradska tima nastupao je za grčki Kifisiju.

Izvor: telegraf.rs