Poznata transrodna osoba ulazi u “Farmu 8”: Mnogi je nisu prepoznali kad se pojavila na pregledu – Operisala želudac i prepolovila se

|

Rijaliti program “Farma 8” počinje sa emitovanjem u petak 27. septembra u 20 časova. Publika koja prati ovakve programa nestrpljivo čeka da vidi šta im je produkcija ovog puta spremila.

Za razliku od “Elite”, gde učesnici imaju sve uslove za normalan život, Željko Mitrović je za “Farmu 8” smislio drugačiji koncept. On je najavio pravi povratak korenima rijalitija – bez struje, ustajanje u 6 ujutru i spavanje već u 22 sata!

Učesnici će morati da prežive u uslovima sličnim onima iz srednjeg veka, gde neće biti mesta za luksuz i izmotavanje. Takmičari su pažljivo birani, a neki od njih pojavili su se danas na sistematskom pregledu.

Među njima je i transrodna rijaliti zvezda, bivša učesnica “Parova”, Kiki Nikolić, poznata i kao Kiki Star. Budući da su danas bili sistematski pregledi pre ulaska, moglo se videti ko ulazi na Farmu. Kiki je iznenadila sve prisutne novim izgledom. Nakon operacije smanjenja želuca u Turskoj, tačnije u Izmiru, koju je obavila 2023. godine, Kiki je drastično smršala.

Otkako se pojavila u “Parovima”, transrodna Kiki je izazvala veliku pažnju javnosti. Uvek je bila na meti komentara zbog svog kontroverznog ponašanja i neobičnog izgleda.

Kiki je oduvek imala problem sa viškom kilograma, pa je odlučila da se toga reši. Zbog toga se podvrgla operaciji smanjenja želuca, što je brzo dalo vidljive rezultate.

Izvor: espreso.co.rs