Uskoro počinje Farma 8: Na imanju neće biti struje – Učesnici će živeti kao u srednjem veku

|

Nova sezona rijaliti programa “Elita 8” nedavno je započela, a čelnik Pinka Željko Mitrović je najavio i početak još jednog formata – “Farma 8”.

Kako je najavio Mitrović, učesnici “Farme 8” biće suočeni sa izazovima poput života bez struje, ranog ustajanja u 6 ujutru i obaveznog odlaska na spavanje do 22 sata. Živeće u uslovima nalik prošlim vremenima. Neće uživati u luksuzu, već će morati da se prilagode jednostavnijem načinu života.

Učesnici koji budu izbačeni iz “Elite” imaće priliku da se vrate u rijaliti kroz učešće na “Farmi”.

U prošlim sezonama pomenutog rijalitija, takmičari učili kako se čuvaju goveda, muzu krave, kosi trava, kupa u koritu, loži vatra, cepaju drva i morali su obavljati većinu seoskih poslova.

Milica Mitrović nedavno je saopštila da će se “Farma” emitovati na njihovoj novoj “Narodnoj televiziji”, a fanovi ovog šou programa sa nestrpljenjem čekaju da vide ko će biti učesnici i kako će sve izgledati.

“Posebnost ove “Farme” je izgradnja potpuno novog, malog, srednjevekovnog sela gde će učesnici stvarno živeti život iz 14. veka! Prvi put će učesnici sa jedne televizije prelaziti u ambijent srednjovekovnog sela, druge televizije! Prelasci će se dešavati po kaznama i zaslugama”, objasnio je Željko nedavno.

Izvor: alo.rs