Karleuša pokazala trbušnjake pa otkrila: “Imala sam tri carska reza, to niste znali” – Za vitku liniju nisu zaslužni treninzi

|

Izgled pevačice Jelene Karleuše često je komentarisana tema u javnosti s obzirom da je sve bliža 50. godini života, a čini se da uvek izgleda isto.
Pre nekoliko dana pevačica gostovala je u jutarnjem programu Prve televizije gde je u prvi plan istakla savršeno izdefinisan stomak. Tom prilikom voditeljka ju je upitala da li trenira, i kako održava savršenu liniju.

“Ne treniram. Svi misle… Kada pitaš prosečnog građanina Balkana, predrasude su takve da sam ja ili fotošopirana ili sva izoperisana”, započela je pevačica pa otkrila koja je tajna njenog izgleda.

“Ja moram da kažem da na ovom stomaku nema hirugije. Pločice i trbušne mišiće ne možeš napraviti plastičnom hirurgijom. Ovaj stomak ima tri carska reza, ne dva nego tri reza. Tri carska reza i jedan od slepog creva. Tako da je ovaj stomak preživeo sve i svašta, ali nije plastičnu hirurgiju i to je samo zato što ne jedem mrtve životinje, ne jedem slatkiše”, ispričala je Jelena i napomenula:

“Životinje volim samo u živom obliku, volim da ih spasavam, da pomažem, kao i ljudima uostalom. Volim i ljude, i ljudima da pomažem, ali ne jedem životinje i ne volim na primer da budem statična na bini”.

“Posle svakog koncerta izgubim negde oko dva kilograma”, otkrila je Jelena.

Karleuša je svojevremeno ispričala da upravo zbog vegetarijanskog načina ishrane nikada nije prehlađena.

“Nikad nisam bolesna i smatram da je za to zaslužna ishrana bez mesa. Hranim se velikom količinom voća i povrća. Mnogi će se iznenaditi, ali nikada nisam popila kafu. Dnevno pijem tri litra vode, a slatkiše prezirem. Sve to doprinosi mojoj vitkoj liniji”, otkrila je Jelena Karleuša prilikom gostovanja u Jutarnjem programu.

Izvor: hellomagazin.rs