Kasandra stigla u Srbiju – Pogledajte kako glumica izgleda nakon 30 godina: Biće specijalan gost u popularnoj sapunici

|

Glumica iz Venecuele Koraima Tores, devedesetih godina prosto je opčinila publiku sa naših regiona zahvaljujući popularnoj seriji “Kasandra” koju su pratili svi od 7 do 77 godina. Na radosta mnogih njenih fanova, poznata i čuvena Kasandra iz istoimene serije, stigla je u Srbiju po drugi put.

Na aerodromu Nikola Tesla su se povodom toga okupili brojni mediji, kao i obožavaoci svetski poznate glumice. Toresova je izgledom oduševila prisutne. Pojavila se u bordo kombinezonu i štiklama, vidno raspoložena i nasmejana, kakvu je pamtimo od pre 30 godina.

Koraima Tores će se pridružiti ekipi popularne serije “Igra sudbine” kao specijalni gost. Nikola Burovac, producent srpske sapunice podelio je detalje o saradnji sa Koraimom, ističući njenu srdačnost i prirodnost:

“Koraima je izuzetno lepa, srdačna i prirodna žena. Zaista je poput prave Kasandre. Mi smo učinili da se ona oseća kao zvezda, jer ona to i jeste. Nije imala nikakve zahteve. Srećna je što je opet u Srbiji i što je deo naše najveće serije”, izjavio je Burovac za Blic.

Kasandri je ovo drugi put da boravi u Srbiji. Podsetimo, ona je u jeku slave bila na svojevrsnoj turneji po našoj zemlji, na veliku radost gledalaca koji su tada punili hale kako bi uživo videli svoju omiljenu glumicu.

Koraima je na aerodromu slala poljupce okupljenim reporterima koji su je pratili do izlaza iz zgrade, da bi potom na njenom Instagramu objavila storije iz aviona, ali i onih iz hotelske sobe. Nema sumnje da glumica uživa u našoj zemlji, gde je uvek dobrodošla.

Izvor: espreso.co.rs