Zoran Cvijanović zapao u dugove: Njegova ćerka morala je sama da sakuplja novac za školarinu – Evo ko joj je od poznatih pomogao

|

Ćerka našeg glumca Zorana Cvijanovića, Milena, danas je uspešna glumica i pevačica u Los Anđelesu. Nedavno se ostvarila i kao majka, rodivši devojčicu, ali njen put ka uspehu bio je jako težak.

2015. godine Zoran Cvijanović je zapao u ozbiljne finansijske poteškoće nakon što je uložio sav svoj novac u zajednički poslovni poduhvat sa prijateljem, vezan za reciklažu.

Umesto zarade, Zoran je osta bez sredstava, što je dovelo do toga da ne može da finansira Milenino školovanje u Americi. Tada je hrabra Milena rešila da uzme stvari u svoje ruke i sama sakupi novac kako bi nastavila svoj obrazovni i profesionalni put.

Cvijanovićeva ćerka je skupljala novac za školovanje kako bi ostvarila svoj san, pa je i sam glumac Zoran Cvijanović uplatio prilog od simboličnih 50 dolara.

Interesantno je da se među prvih desetoro ljudi koji su Mileni pomogli, našla polovina vaterpolo reprezentacije Srbije, i to Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Živko Gocić i Milan Aleksić.

Milena je na kraju uspela da upiše čuveni Berkli univerzitet, a kako je sama navela u eseju na sajtu, roditelji su uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige i papreno skupu godišnju školarinu od čak 40.000 dolara.

Izvor: alo.rs