Saša Popović bije najtežu životnu bitku: Podvrgava se specijalnoj terapiji u inostranstvu – Mesecima se kreće pomoću štaka

|

Kreativni direktor Granda, Saša Popović u potpunosti se povukao iz javnog života. Najnovija sezona Zvezda Granda je počela i to po prvi put bez njega. Sašino zdravlje je već izvesno vreme narušeno i direktor “Granda” mesecima se kreće pomoću štaka.

Popović je u maju doživeo nezgodu kada je pao niz stepenice u svom domu i tom prilikom polomio nogu. Kada je otišao na kontrolu, doktori su videli da oporavak ne ide kako treba i predložili su mu da lečenje nastavi u inostranstvu.

Saša je odmah anagažovao najbolje lekare. Sa njim je u Nemačku otišla i supruga Suzana koja se ne odvaja od njega, i od tada se u javnosti samo nagađa i spekuliše kakvo je Sašino zdravstveno stanje.

Kako saznaje Repulika, Saša bije svoju najtežu bitku u životu. Zbog narušenog imuniteta i bolesti sa kojom se nedavno čelnik Granda susreo, doktori su predložili da promeni krv, kako bi mu se ojačao organizam, pored već postojećih terapija kojima se podvrgao.

“Saša u poslednje vreme redovno ide u inostranstvo i konsultuje se sa doktorima koji su širom Evrope najveći stručnjaci. On je u Nemačkoj na jednoj privatnoj klinici razgovarao sa doktorom koji mu je predložio menjanje krvi, što je tretman koji podmlađuje i jača organizam. Njemu je to sada preko potrebno jer treba da ojača, s obzirom na to da je na terapiji zbog koje je često malaksao”, otkriva izvor ovog medija i dodaje:

“Saša je tražio da se o njegovoj bolesti uopšte ne priča. Situacija je takva da svi i on sam navijaju da sve bude kako treba, tako da je to razlog što niko ne daje izjave ni u medijima ni ovako, daljoj rodbini i prijateljima”.

Na estradi mnogi znaju o čemu je reč, ali se naravno ništa ne prenosi. Pravu sliku zna samo porodica i Sašini najbliži.

Izvor: hellomagazin.rs