Porodila se Krstinja iz Zvezda Granda: 9 meseci niko nije ni znao da je trudna – Sada je sve izašlo na videlo

|

Pevačica i bivša učesnica muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“ Krstinja juče se porodila, tvrde domaće mediji.

Šira javnost ju je upoznala i zavolela u pomenutom takmičenju kao devojku sa velikim talentom za muziku, a juče je na svet donela ćerku kojoj su ona i njen partner Radovan dali ime Dunja.

Krstinjin porođaj je protekao u najboljem redu, a kako pišu domaći mediji, mama i devojčica se osećaju odlično.

Krstinja je čitavu trudnoću krila od javnosti i medija, pa se tako proteklih devet meseci nigde nije pojavljivala. Jučerašnjem vešću iznenadila je mnoge.

Pevačica je devojčicu dobila sa izvesnim Podgoričaninom Radovanom, a jednom prilikom za Grand je priznala da, iako se nije nadala, nova ljubav je usledila ubrzo nakon njenog razvoda.

“Neke stvari čovek u životu ne može da predvidi, u nekim prelomnim momentima desila se istinska i prava ljubav. Srećni smo i zaljubljeni”, rekla je tada Krstinja za Grand i dodala:

“Moj partner nije iz javnog života, ne želi da bude deo te priče, ali prosto neke stvari su neizbežne”, rekla je pevačica.

Inače, Krstinja iza sebe ima brak koji je trajao četiri godine, a na koji je stavila tačku u martu 2022. godine.

“Razveli smo se na civilizovan i lep način, bez grubih i teških reči, svi će sad da pomisle da će posle ovih operacija i zahvata, zbog kojih izgledam bolje, da sam ga ostavila zbog novih udvarača kojih je sve više, ali to nije istina. U braku je i ranije bilo problema, samo je sada došlo do vrhunca i odlučili smo da se raziđemo”, izjavila je pevačica posle razvoda.

Izvor: espreso.co.rs