“Uništili su mi lice”: Bivši Zadrugar se obrušio na lekare kod kojih je radio estetske zahvate – Sada je neprepoznatljiv

|

Branislav Radonjić Brendon, postao je poznat kada se pre mnogo godina pojavio najpre u rijalitiju “Veliki Brat”. Tada je bio simpatičan mladić iz okoline Beograda koji je široj javnosti privlačio pažnju svojim pomalo ekscentričnim ponašanjem. Kasnije, kroz brojne rijalitije, Brendon je postao prepoznatljiv po svom izgledu.

Naime, rijaliti igrač se podvrgao brojnim estetskim zahvatima. Mnogi komentarišu da Brendon više ne liči na sebe, te da njegovo lice sada izgleda “kao lopta”, nakon brojnih estetskih korekcija kojima se podvrgao.

Brendon više nije deo rijaliti programa, ali je aktivan na društvenim mrežama, gde je otvoreno govorio o svom nezadovoljstvu rezultatima operacija, ističući da su ga mnogi doktori, prema njegovim rečima, “upropastili”.

“Svi doktori što su takli moje lice su me upropastili. Smatram da ima mnogo ljudi i klinika koji žele novac, a ne znaju svoj posao. Samo da mi malo ojača Instagram i krenuću sa svojom javnom osvetom, doktorima što nemaju pojma da rade estetiku”, rekao je Brendon.

Svi koji Brendona poznaju iz ranijih dana tvrde da ga danas, posle brojnih operacija, jedva prepoznaju.

Izvor: telegraf.rs