Milena Popović prvi put pokazala brata – Nikola je bio u kandžama poroka, umalo da izgubi život: “Vratio nam se brat, ujka…”

|

Milena Popović poznata je kao udovica političara Olivera Ivanovića koja je bila hrabra da objavi kako se opet zaljubila i to u Igora Jurića. Međutim, malo ko zna više o njenoj porodici, a još manje o iskušenjima koja su im se dešavala. Naime, Milena ima brata Nikolu koji je svojevremeno bio duboko zagazio u porok.

Kada je trebalo da bira između poroka i porodice, Nikola je birao porok, zbog čega se Milena plašila da će ga izgubiti. Uz mnogo borbe priča u kojoj je brat Milene Popović glavni akter ima srećan kraj, a tek sada kada je sve na svom mestu, istoričarka umetnosti se oglasila u javnosti.

Milena je bez zadrške sa pratiocima podelila bolnu istinu, najavljujući da će se uskoro čuti i Nikolin glas, te će ljudi iz prve ruke saznati detalje.

Takođe je istakla da se nada da će njegova priča pomoći onima koji se bore sa istim problemom i na korak su da unište sebe i svoju porodicu.

“Moći ćete da čujete priču mog rođenog brata Nikole. Posle mnogo godina stradanja, uspeo je da se iščupa iz kandži zavisnosti”, započela je Milena pa dodala:

“Naučite od njega, na njegovim greškama jer je on svoje skoro životom platio. Zavisnost se teško leči, brzo se širi, uništava živote i čitave porodice. Danas sam ponosna na njega. Srećna što nam se vratio. Vratio se Bogdanu, Krsmanu i Čarni. Vratio nam se naš brat, ujka, sin… Naš Nidžo”, poručila je Popovićeva, koju je javnost možda smatrala potpuno drugačijom osobom, nadmenom i pomalo sebičnom.

Ovom ispovešću Milena je dokazala da je i ona samo čovek od krvi i mesa, da pati, da se bori, odoleva izazovima, ali i da ume i da je zaslužila da voli i opet bude voljena.

Izvor: story.rs