Ljiljana Jakšić u opuštenom izdanju uslikana na pijaci: Svi komentarišu isto u vezi glumičinog izgleda (FOTO)

|

Harizmatična glumica Ljiljana Jakšić, publici poznatija kao Salveta, po svojoj ulozi, iz javnosti se povukla kako bi se potpuno posvetila odgajanju ćerke Darije. Ljiljana je devojčicu rodila u 52. godini i od tada o njoj brine potpuno sama.

“Partner je odustao onog trenutka kada je shvatio da se to ostvarilo, odnosno da se dešava. Od tada je svako pošao svojim putem. Na roditeljstvo ne treba nikoga prisiljavati, ne optužujem ga, ali ga ne razumem”, rekla je Ljiljana svojevremeno.

Darija je izrasla u divnu jedanaestogodišnju devojčicu. Ljiljana je sačekuje i ispraća u školu, brine o školskim obavezama, a kada nije sa Darijom, ima obaveze kao i svaka druga žena.

Ovog puta glumicu je uslikana u potpuno prirodnom izdanju na jednoj pijaci na Novom Beogradu, gde se prošetala kako bi nabavila potrebne namirnice za kuću.

Ono što je sve iznenadilo je činjenica da se poslednjih deset godina Ljiljana uopšte ne menja, te da izgleda vrlo mladoliko, uprkos svim obavezama i brigama koje kao samohrana majka ima.

Kako je ranije rekla u jednom od intervjua, ona se sa Darijom “dogovorila” da će živeti 100 godina, a izgleda da je ta želja da naslednici pruži svu ljubav i pažnju održava i čini da ne stari.

Izvor: story.rs