Sergej se oglasio nakon privođenja: Hrvatima se obratio sa posebnim zahtevom – Spomenuo Severinu

|

Srpski glumac Sergej Trifunović sinoć je uhapšen kada je pokušao da uđe u Hrvatsku. On je priveden na saslušanje u Opštinski sud u Splitu, a nakon što je dao izjavu, glumac se prvi put oglasio za javnost.

Trifunović je, naime, objavio prvu fogografiju po napuštanju sudnice gde mu je oduzet pasoš, kako pozira zagrljen sa prijateljem i uz jedan citat, objasnio svoje stanje.

“Oh kako mi nedostaju oni dani kad izadješ uveče u Londonu na jedno piće i probudiš se u Maroku”, napisao je Sergej citirajući Peter O’Toolea.

Sergej se tu nije zaustavio, pa se i našalio u sebi svojstvenom maniru i spomenuo hrvatsku pevačicu Severinu, koju su takođe nedavno zadržali na srpskoj granici zbog određenih izjava.

“Jel’ možete da me razmenite za Severinu?”, napisao je Sergej i dodao: “Pitam za druga”.

Podsetimo, glumcu Sergeju Trifunović je Opšinski prekršajni sud u Splitu oduzeo pasoš kao meru opreza. Suđenje se nastavlja sutra u 12.30 sati, piše “Slobodna dalmacija”. Sergej je na sudu izjavio da se ne oseća krivim za sve što mu se stavlja na teret, a u optužnom policijskom predlogu mu se stavlja članak 5 i članak 17 zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Izvor: telegraf.rs