Jovana otkrila zbog čega bi se naljutila na Mitrovića: “Više ništa da ne snimam, može da kaže…”

|

Kontroverzna voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić progovorila je o odnosu sa vlasnikom ružičaste imperije, Željkom Mitrovićem, koji joj je sinoć, 16. septembra, dodelio specijalnu nagradu.

“Ja sam ostvarila sve svoje snove. Ja više ništa da ne snimim, ja sam sebe ostvarila u svakom smislu. Moj dečiji san je bio da postanem zvezda Pinka, postala sam zvezda Balkana, a uskoro idem i u Ameriku, pa ću postati i svetska zvezda. Vreme je da Dženifer Lopez ode u penziju, dolazi Jovana Jeremić”, izjavila je Jovana Jeremić, i dodala da na Željka ne može da se naljuti, pa se dotakla i njihovog sukoba.

“Željko može sve da mi kaže, na njega nikad neću da se naljutim. Sve što Željko kaže je u pravu”, izjavila je Jovana za “Srbiju danas”.

Inače, u poslednje vreme Željko Mitrović često zna da odbrusi Jovani. Tako, kada je voditeljka upitala šefa kada će dobiti odmor, on joj je odgovorio kako odmara četiri dana u nedelji. Na to je Jovana ostala bez teksta, a Željko joj je poručio da se više skoncentriše na posao.

Ipak, kao što je i sama rekla, Jovana se ne ljuti na svog šefa, i uvek je isticala kako mu duguje veliku zahvalnost što je primio u radni odnos na Pink televiziju, gde je stekla najveću popularnost i dobila svoju emisiju.

Izvor: telegraf.rs