Miljana Kulić opet u drugom stanju: “I da dođu da pucaju, ja ću roditi” – Zola nakon saznanja povukao neočekivani potez

|

Rijaliti veteranka Miljana Kulić opet je trudna u rijalitiju “Elita”. Ona je nedavno uradila test za trudnoću, koji je navodno pozitivan. Miljana tvrdi da je ostala u drugom stanju sa Lazarom Čolićem Zolom. Ovoga puta rešena je da rodi bebu, iako se njena majka Marija jako protivi tome.

“I da dođu ovde mitraljezima da pucaju ja ću roditi dete. U svakoj sezoni sam bila trudna, sa čovekom koga volim, da je neko to dopustio da se dogodi dogodilo bi se, nego je na sve moguće načine moja majka želela to da spreči. Imam 31 godinu vreme da je za drugo dete, da se posvetim Željku i drugom detetu, da se udam i da imam topli porodični dom, to sam uvek želela”, rekla je Miljana, pa nastavila:

“Nikad srećnija nisam bila. Kajem se što nisam rodila decu Zoli. To sanjam, decu, da me Bog opominje. Radili smo na tome”, priznaje Miljana.

Kulićka je potom otvorila dušu pred voditeljem:

“Niko ne zna šta Miljana radi napolju. Bila bih najsrećnija i najveselija kao u Zadruzi 1 , kao što sam bila, ali mi niko ne pruža tu priliku. Uvek ja moram da zavisim od nekoga. Osećam se kao da nemam nikoga na svetu”, priznala je Miljana.

Čim je Miljana uradila test pred kamerama “Elite”, Lazar Čolić Zola je ugasio profil na Instagramu kako ga niko ne bi kontaktirao ovim povodom.

Bivši učesnik rijalitija Marko Đedović je ukazao na to da su se Kulićeva i Čolić viđali tokom leta, a kao dokaz za to, naveo je da se ona nije pojavila na polasku sina Željka Kulića u školu jer je navodno bila uprvo sa Zolom.

Izvor: pulsonline.rs