Đoković ekspresno počistio Grka za opstanak Srbije u teniskoj eliti: Pogledajte ko ga je sve od poznatih bodrio sa tribina

|

Teniska reprezentacija Srbije je vrlo blizu ostanka u Svetskoj grupi Dejvis kupa, pošto je Novak Đoković doneo i drugi bod timu Srbije jednom od najubedljivijih pobeda u karijeri protiv Joanisa Ksilasa, kome je prepustio samo jedan gem – 6:0, 6:1.

Srbija sada ima prednost od 2:0 nakon pobede Miomira Kecmanovića u prvom okršaju. U nedelju se igra za opstanak u Svetskoj grupi. Biće nam potrebna samo jedna pobeda.

Za ove mečeve vlada veliko interesovanje publike, upravo zbog toga što je Novak Đoković po prvi put posle dužeg vremena u mogućnosti da igra pred navijačima u Srbiji, a kako je ranije istakao u intervjuu, možda je ovo i poslednji put da igra pred publikom u Beogradu.

Na tribinama su se osim Novakove porodice i vernih navijača, takođe našli i neki poznati ljudi. Kamera je uhvatila košarkaša Bogdana Bogdanovića, koji je u društvu Noletovog brata Marka Đokovića, došao da bodri Đokovića i Srbiju u meču protiv Grčke.

Izvor: telegraf.rs