Elena Karić prvi put u javnosti sa sinovima: Poslednju reviju Verice Rakočević zatvorila Anica Lazić

|

Srpska modna kreatorka Verica Rakočević sinoć je održala je svoju poslednju reviju i time proslavila 40 godina uspešne karijere. Nakon ove revije Verica planira da se penzioniše. Na ovom projektu ukrstila je talente sa svojim suprugom, muzičarem Veljkom Kuzmančevićem.

Mnoge poznate ličnosti došle su kako bi joj pružile podršku, a među njima je i njena ćerka, Elena Karić. Elena iza sebe ima tri braka i iz tih brakova ima tri sina koji su izrasli u divne momke, pa se u njihovom društvu sinoć i pojavila na majčinoj reviji.

Svi su zajedno zablistali na crvenom tepihu, što je prava retkost. Elenini sinovi su za bakinu reviju poneli odela u različitim bojama, dok je Karićka blistala u crnoj haljini, ogrnuta belim ogrtačem.

Prvog sina Luku Mijatovića, Elena je dobila u braku sa srpskom fudbalskom zvezdom Peđom Mijatovićem. Drugog sina Matiju Draškovića rodila je biznismenu Andriji Draškoviću, a trećeg sina Simona, koji je skoro napunio 18 godina, u braku sa biznismenom Jugoslavom Karićem.

Veliko iznenađenje usledilo je kad je na kraju revije na pistu izašla glumica Anica Lazić, inače 39 godina mlađa partnerka našeg proslavljenog glumca Lazara Ristovskog. Anica je prošetala u raskošnoj kreaciji Verice Rakočević, a Ristovski je bodrio iz prvog reda, ne skidajući pogled sa nje.

Bio je oduševljen, ponosan na Anicu i sve vreme je aplaudirao. Osmeh i uzbuđenje zbog partnerkinog nastupa nije mogao da sakrije.

Izvor: telegraf.rs