Đina Džinović razotkrila majku i njenog partnera: Osvanula slika iz restorana – On im pravi društvo (FOTO)

|

Modna kreatorka Melina Džinović pre izvesnog vremena razvela se od pevača Harisa Džinovića nakon 22 godine braka. Već duže vreme pričalo se da je razlog za razvod Melinino neverstvo. Međutim, identitet Melinine nove ljubavi još uvek nije otkriven, mada se naslućuje o kome je reč.

Sa svojim novim emotivnim partnerom kreatorka Melina, odnedavno opet Galić, preselila se na Azurnu obalu. Ovih dana društvo im pravi i njena ćerka Đina, koja često na društvenim mrežama deli predivne kadrove sa odmora.

“Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mesec dana je tamo. Videli ste i sami, nije se oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala. Novi ljudi…”, rekao je navodno dobro upućen izvor za “Blic” i otkrio kakav je emotivni partner Meline Džinović.

Pored toga što je moćan, uspešan i bogat, Melinin novi emotivni izabranik važi za najpoželjnijeg muškarca otkako se pojavio na sceni. Osvojio je Melinu koja je godinama bila nezadovoljna svojim brakom sa Harisom Džinovićem. Svaki slobodan momenat koriste da provedu zajedno, a on je obasipa skupim poklonima i pažnjom, pa se oseća kao zaljubljena tinejdžerka.

Budući da je njemu posao na prvom mestu i da želi da slika koja postoji o njemu bude besprekorna, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji raduju se njihovoj sreći, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju.

Da je Melinin novi partner očaran njome, shvatila je i njena ćerka Đina, koja je već nekoliko dana gost u njihovom domu i koja upoznaje čoveka sa kojim njena majka od nedavno živi pod istim krovom.

Đina Džinović objavila je i prvu fotografiju sa zajedničkog doručka. Na slici se jasno vidi ruka Melininog novog partnera. Đina je ispoštovala želju novopečenog para da se ne eksponiraju u javnosti, te im lica nije fotografisala.

Izvor: story.rs