Muž srpske manekenke Kristine Joksimović izneo gnusnu odbranu: Tomas ima svoju verziju priče i motiv za ubistvo supruge

|

Ubistvo švajcarske manekenke srpskog porekla, Kristine Joksimović, predstavljalo je ogromnu misteriju, sve dok konačno nisu otkriveni detalji gnusnog zločina.

Švajcarski mediji pišu da je Tomas (41) priznao ubistvo supruge, sa kojom ima dvoje dece, tokom rekonstrukcije zločina u martu. Ipak, on ima svoju verziju priče.

Kako navode mediji, Tomas je tvrdio da je Kristinu ubio u samoodbrani, nakon što ga je ona napala nožem. U obdukcionom izveštaju navodi se da je on zadavio Kristinu, nakon čega je raskomadao telo u vešernici testerom, nožem i baštenskim makazama.

Neki delovi tela su nakon toga usitnjeni ručnim blenderom i rastvoreni u hemijskom rastvoru, rekli su zvaničnici. Prema pisanju lokalnih medija Tomas je uhapšen svega dan nakon što su pronađeni posmrtni ostaci žrtve.

U početku je tvrdio da je Kristinu pronašao mrtvu i da je zatim u panici raskomadao njeno telo u vešernici njihove kuće. Tomas, koji je švajcarski državljanin, navodno je uhapšen dan nakon što je njene posmrtne ostatke pronašla “treća strana”, pišu švajcarski mediji.

Izvor: blic.rs