Posle 10 godina rada na Pinku, voditeljka “Novog jutra” dala otkaz: Privatni život krije, a suprug joj je najveća podrška

|

Voditeljka Svetlana Grubor, koja je deset godina radila na Pink televiziji, odlučila je da da otkaz. Svetlana, poznata po emisiji “Novo jutro”, saopštila je ovu odluku putem Instagrama, gde je zahvalila kolegama i podelila da nosi najlepše uspomene iz tog perioda.

“Posle 10 godina odlučila sam da napustim TV Pink. Najlepše uspomene nosim iz ovog perioda… Hvala svim kolegama na divnoj saradnji…”, napisala je kratko Svetlana.

Svetlana svoj privatni život krije daleko od očiju javnosti, fokusirajući se na profesionalne trenutke koje deli na društvenim mrežama. Neko ko je njoj sigurno najveća podrška svakako je njen suprug Aleksandar, a mnogi i ne znaju detalje njihovog privatnog života.

Par se venčao u manastiru Rajinovac, a zatim su i upriličili veselje u jednom beogradskom hotelu. Sina Viktora dobili su 2016. godine, a poznata voditeljka je tom prilikom otkrila i kako prvi susret sa svojim izabranikom nikada neće moći da zaboravi.

Svoju sreću tada, naime, nije mogla rečima da opiše.

Svetlana Grubor se porodila 23. januara 2022. godine, i rodila sina Alekseja, a tada je otkrila kako je provodila dane nakon porođaja.

“Prošlo je sve dobro. Stvarno sam prošla na porođaju odlično. Osećam se dobro, srećna sam, beba je super”, rekla je tada Svetlana i dodala:

“Toliko sam jedva čekala da se Aleksej rodi, pa mi ništa nije teško. Stvarno mamama najteže pada to noćno buđenje na dva sata. Ali meni to ne pada teško. Srećna sam što se on rodio i uživam. U našoj priči je to malo drugačije. Pošto suprug radi i ujutru ustaje za posao, on nema obavezu da se budi noću, ja sam mu dozvolila i omogućila da se ne budi noću. Sve je normalno, nisam nervozna, stvarno uživam”.

Izvor: alo.rs