“I dalje je kritično, samo porodica sme u posetu”: Osvanuo snimak ispred bolnice – Ovde leži Bora Čorba

|

Čuveni roker Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, već nekoliko dana leži u teškom stanju u Kliničkom bolničkom centru u Ljubljani. Vest o njegovom zdravstvenom stanju uznemirila je njegove obožavaoce širom regiona, a slovenački mediji aktivno prate svaki korak u razvoju situacije.

Novinar Aleksandar Panić uključio se u emisiju “Puls Srbije” direktno iz Ljubljane, gde izveštava o celokupnoj situaciji.

“Nalazimo se ispred kliničkog-bolničkog centra gde Bora Čorba leži u teškom stanju. Nažalost, stanje je i dalje kritično, a Bora je inkubiran na odeljenju intenzivne nege”, rekao je Panić i dodao: “Nema puno novih informacija, ali svi se nadaju boljem ishodu”.

Bora Đorđević poslednjih godina živi u Sloveniji, gde je stekao poštovanje lokalnog stanovništva. Bora je u Sloveniji poznat kao “fini komšija”, te i tamošnja javnost prenosi detalje o njegovom zdravstvenom stanju.

“Ljudi ga ovde vole i poštuju, živeo je mirno i povučeno”, rekao je Panić.

Komunikacija sa članovima Borine porodice je za sada ograničena. Njegova supruga se povukla iz javnosti i nije u kontaktu sa medijima. Sve informacije o Borinom stanju prenosi njegov menadžer Bane Obradović.

“Supruga se ne javlja i van je javnosti, što je potpuno razumljivo u ovakvoj situaciji”, objasnio je Panić.

Izvor: mondo.rs