Bjela potkačio Lepu Brenu – Ne ponosi se filmom “Hajde da se volimo”: Tu sam prodao dušu, đavo je dolazio po svoje

|

Sukob glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića i Lepe Brene moguć je nakon oštrog Bjelinog komentara, kojim je, nema sumnje, uvredio pevačicu i njene saradnike.

Bjela je, naime, upitan čega se u karijeri stidi, tačnije šta bi da može kao gubicom obrisao. Prisetio se tada Bjela saveta pokojnog oca, bez kog je ostao kao maturant.

Reditelj je ispričao da je na samrtnoj postelji voljenom roditelju obećao da će pošteno da živi i radi samo ono čime se ponosi. Bjela je priznao da film “Hajde da se volimo” treći deo nije jedna od stavki za dičenje.

O projektu u kom igraju još i Gidra Bojanić, Mima Karadžić, Bata Živojinović kazao je svojevremeno:

“Imao sam laganu prodaju duše u trećem Breninom filmu ‘Hajde de se volimo 3’. To je đavo malo dolazio po svoje. To je igranje za pare. To je opasno”, rekao je Bjela ne vodeći računa da bi njegova izjava mogla bilo koga da uvredi, kao i da bi brutalna iskrenost mogla da ga košta prijateljstva sa estradnom umetnicom.

Fanovi veruju da je sukob Dragana Bjelogrlića i Lepe Brene zbog ove situacije na pomolu, te da je samo pitanje dana kada će folk zvezda stati u odbranu filma koji su milioni voleli, naposletku da će stati u odbranu svojih saradnika i svoju sopstvenu.

Kada god su je pitali za film u kojem nije samo pevala, već i glumila Brena je imala samo reči hvale, istovremeno je samo najbolje govorila o Bjeli i njihovom filmskom poljupcu.

Izvor: story.rs