10 meseci nakon očeve smrti, Jana Laušević opet u Srbiji: Njihov kum Mima Karadžić objavio sliku – Svi komentarišu koliko liči na oca

|

Najmlađa ćerka Žarka Lauševića Jana rođena je i živi u Americi a u Srbiju voli da dođe kad god joj obaveze to dozvole. Uvek kada je Beogradu ona se vidi sa svim dragim ljudima, a među njih spada i kum njenog pokojnog oca, Milutin Mima Karadžić.

Poznato je koliko su Žarko i Mima bili bliski i da je Karadžić vrlo teško podneo smrt kuma i najboljeg prijatelja, ali tu su njegovi naslednici sa kojima se trudi da održi blizak odnos.

Tako je na “Instagramu” glumac objavio fotografiju staru 20 godina i jednu nastalu juče na filmskim susretima u Nišu, a na obe on pozira sa Janom.

“Žarko i Jana Lauševič sa mnom u Njujorku pre 20 godina i Jana i ja sinoć u Nišu”, napisao je glumac u opisu fotografije.

Ćerka Žarka Lauševića blistala je u žuto-zelenoj letnjoj haljini a njeno lice krasio je osmeh jer je sa kumom uvek dobra zabava. Ono što su svi prokomentarisali koji su pomenutu fotografiju ugledali je da najmlađa Žarkova naslednica jako fizički podseća na njega.

Ko je “zavirio” na njene profile na društvenim mrežama, lako je mogao zaključiti da je Lauševićeva najmlađa ćerka veliki ljubitelj životinja, posebno pasa. Pored toga, u slobodno vreme radila je kao instruktor plivanja za decu.

Jana, koja ima 23 godine, u međuvremenu je završila fakultet i posvetila se karijeri u oblasti medija i marketinga.

Izvor: hellomagazin.rs