Kuća se raspada, krov urušen, nema prozora: Ovde je odrasla legendarna pevačica – Danas uživa u vili na planini

|

Folk pevačica Vesna Zmijanac često obilazi familiju u rodnim Kovačima kod Kraljeva, ali izgleda da nema nameru da renovira rodnu kuću gde je provela detinjstvo. U to se uverila ekipa Kurira koja je prošle nedelje obišla Raški okrug.

Vesna je iz te kuće otišla još pre 30 godina i nakon toga je postala pustoš. U dvorištu je sagrađena nova kuća u kojoj živi njena familija. U oronuloj kući, bez prozora, urišenog krova, kako je ispričala rodbina, živela je s majkom i bakom.

Kako su tada komšije i rođaci ispričali, bila je dobar drug i sa dečacima igrala fudbal, skakala s vrba na Ibru i ponašala se sa njima kao ortak. Otkrili su da je trenirala karate.

I u gradu Kraljevu sugrađani su imaju samo reči hvale za Vesnu, ostavila je dobar trag. Poznato je da Vesna više od dve decenije živi na Bukulji, gde je 1995. sagradila vilu, a uskoro će sazidati još jednu veliku kuću za drugu unuku Hanu. Osim toga, pevačica ima i nekoliko stanova u Beogradu, svi se nalaze na atraktivnim lokacijama, u centru prestonice i na Vračaru.

Izvor: kurir.rs