Oglasio se otac dece poginule u Lazarevcu: Nakon izlaska iz bolnice smogao je snage da postavi najtužniju sliku

|

Otac dečaka (12) i devojčice (14), koji su juče tragično nastradali kada je na “audi” u kom su se nalazili udario voz, oglasio se po izlasku iz bolnice.

Milan je, slomljen od bola, smogao snage da na društvenim mrežama postavi crnu naslovnu fotografiju, što predstavlja duboku žalost. Ispod slike brojni rođaci i prijatelji izjavljuju mu saučešće.

Podsetimo, otac Milan D. (38) i dvoje dece bilo je u “audiju” kojim je upravljao Milan Lazarević (69). Lazarević je inače povremeno radio kao taksista, a ovu porodicu je vozio često.

Tako je bilo i juče, kada je na njih oko 12.40 sati u selu Petka kod Lazarevca naleteo voz na putnom prelazu koji je obeležen svetlosnom i putnom saobraćajnom signalizacijom.

Kako se može videti na snimku nesreće koji je izašao u javnost, vozač “audija” nije stao na znak stop, već je bez kočenja nastavio preko šina. Voz je naišao i svom silom udario automobil, gurao ga više metara i potpuno ga zgužvao.

U nesreći su poginuli brat i sestra koji su sedeli pozadi, kao i Milan Lazarević, dok je otac dečaka i devojčice zadobio lakše povrede. Otac je sinoć pušten iz bolnice na kućno lečenje i tada je na svoj Fejsbuk profil okačio fotografiju koja slama srca.

Izvor: espreso.co.rs